Naši projekti

Uz kontinuirane programe, svaki novi projekt koji realiziramo novi je izazov za nas.

Prostorije UZOR-a

U Ulici branitelja domovine b.b. u Busovači nalaze se prostorije udruge UZOR. Moderno opremljena učionica uz suvremena tehnološka pomagala svakodnevno je na usluzi članovima UZOR-a, sekcijama UZOR-a, mladima i neformalnim skupinama mladih.

Gradsko kazalište mladih Busovača

Gradsko kazalište mladih Busovača projekt je udruge UZOR nastao kao plod partnerstva s Gradskim kazalištem mladih Vitez. Naša kazališna obitelj postoji od 9. mjeseca 2019. godine i trenutno broji 30-ak mladih članica i članova. Do sad smo producirali kazališnu predstavu "Čarobnjak iz Oza", a u pripremi je još nekoliko..

Škola stranih jezika UZOR

Namijenjena je za sve dobne skupine i sve zainteresirane osobe s područja Busovače i Središnje Bosne. Škola stranih jezika UZOR usmjerena je na pojedinca s ciljem razvoja komunikacijskih vještina jezika i pripremom za polaganje međunarodnih testova. Zainteresirane osobe imaju priliku pohađati različite tečajeve engleskog ili njemačkog jezika.

Podcast UZOR

Podcast UZOR je ideja razvijena u okviru udruge UZOR i za cilj ima promociju pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča. U vrlo kratkom periodu naš Podcast postao je izuzetno popularan i prepoznatljiv u središnjoj Bosni, ali i šire. Uz kvalitetne goste, Podcast UZOR odlikuje i vrhunska produkcija iz studija koji se nalazi u našim službenim prostorijama.

Ljetna škola glume 2019. i 2020. godine

Ljetnu školu glume u Busovači organizirali smo tijekom raspusta 2019. i tekuće 2020. godine. Obje godine interes je bio poprilično velik pa je tako školu glume u dvije godine pohađalo blizu 50-ak djece iz Busovače i okolice. Ljetna škola glume za cilj ima najprije zabaviti i kreativno motivirati nove članove kazališta u Busovači te im ponuditi znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

Božićni koncert UZOR-a i Ivančica na Čepu i u Barama

UZOR kao godišnji projekt u partnerstvu s vokalnim sastavom "Ivančice i prijatelji" organizira svečane božićne koncerte koji se održavaju koncem 12. mjeseca svake godine Želja nam je da u ugodnoj obiteljskoj i prijateljskoj godini uspješno zaključimo naše godišnje aktivnosti te sugrađanima poklonimo kulturu koju zaslužuju i koja je svima prijeko potrebna.

BuFEST - Busovački kazališni festival

BUFEST kao svojevrsna kulturna manifestacija je prva manifestacija ovakvog tipa u Busovači. Naš kazališni festival pokrenuli smo 2019. godine, a organizirali smo ga i u mjesecu rujnu tekuće 2020. godine. Ovo je također naš godišnji projekt. Do sad je u okviru BuFEST-a igrano 10-ak predstava koje su izvele kazališne skupine iz Bosne i Hercegovine te Republike Hrvatske.

Our Stats

Our approach is to constantly challenge conventional thinking and relentlessly push for smarter, faster and more efficient ways to deliver while always working with integrity to ensure we uphold high ethical standards on every project.

36

YEARS
OF EXPERIENCE

283

HAPPY
CLIENTS

148

PROJECTS

752

TONS
OF STEEL