Nastavljaju se interaktivne ljetne radionice za djecu

0
348
U nedjelju, 29. kolovoza, udruga UZOR iz Busovače i udruga HUM, nastavljaju s aktivnostima za djecu od 3 do 10 godina.

Voditeljica radionica, Marija Čalić, napravila je kratku najavu radionica koju možete pročitati u nastavku:
“Prva radionica za djecu uzrasta od 7 do 10 godina pružit će sudionicima priliku da promišljaju o tome kako svaku životnu situaciju valja sagledati iz više kutova. Kroz primjere ćemo približiti važnost različitih perspektiva i naučiti da svaka priča ima dvije strane. Kao praktičan primjer iskoristit ćemo bajku Crvenkapica, na način da priču predstavimo iz perspektive Vuka. Smatramo da će takva aktivnost sudionike potaknuti na promišljanje i pokrenuti zanimljive rasprave i razmjenu iskustava. Za kraj radionice, pripremit ćemo omiljene igre Asocijacije i Memory te na taj način se družiti i dodatno zabaviti.
Druga radionica održat će se u terminu od 16:00 do 19:00 sati. Za sudionike mlađeg uzrasta odlučili smo prvi dio radionice posvetiti upoznavanju sa pet ljudskih osjetila. Kroz prezentaciju i slikovite prikaze predstavit ćemo osjetila, a nakon toga ponuditi radne listiće kojima ćemo povezivati radnje i osjetila. Za drugi dio radionice pripremili smo jezične igre kreiranja priče na osnovu slika koje vidimo. To je odličan način da potaknemo dječju maštu i vježbamo smisleno izražavanje. Također, planirane su i aktivnosti za vježbu zapažanja, na način da sudionici pronalaze cvjetiće odgovarajućih boja bacajući kocke kojima su stranice različitih boja.
I ovoga puta djeci su osigurani svi potrebni materijali, prigodno osvježenje, grickalice i slatkiši. Vidimo se u nedjelju”, poručila je Marija.
Za sudjelovanje na radionicama potrebno je prijaviti svoje dijete na Facebook ili Instagram stranici udruge UZOR putem poruke:
ili na broj mobitela: 063/908-035 (voditeljica radionica – Marija Čalić, mag.ped.).
Termini radionica: od 12:00h do 15:00h djeca uzrasta 7-10 godina
od 16:00h do 19:00h djeca uzrasta 3-6 godina
Cijena radionice je 10 konvertibilnih maraka.
Za više informacija kontaktirajte nas na gore navedene stranice ili broj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here