NE PROPUSTITE: “Pidžama za šestero” sutra na 3. BuFEST-u

0
295
Večeras u okviru 3. Busovačkog kazališnog festivala BuFEST na rasporedu je predstava “Ulož” GKM-a Vitez, a sutra, 6. 7., s početkom u 20 i 30 sati, predstava “Pidžama za šestero” nastala u koprodukciji GKM-a Vitez i HKC-a Nova Bila.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

“Još jedna odlična predstava u našem kazalištu koja sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o komediji u kojoj naš najstariji ansambl prenosi priču o ljubavnim odnosima te precizno plasira humor opće konfuzije u kojoj se likovi nađu”, poručio je u najavi redatelj ove predstave, Marko Mirković.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte u predstavi!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

Predstava nije namijenjena za uzrast ispod 14 godina.

Ovom predstavom nastavlja se 3. BuFEST – Busovački kazališni festival koji je nastao 2019. godine u organizaciji udruge UZOR iz Busovače i Gradskog kazališta mladih “Vitez”. U dvije godine postojanja publici je ponudio izuzetno kvalitetan kazališni sadržaj, a ovogodišnji BuFEST okupio je ukupno pet kazališnih predstava. Počeo je prije 10-ak dana maestralnom premijerom predstave “Sedam snjeguljica i patuljak” koju su izveli mladi busovački kazalištarci, a bit će zatvoren u petak, 9. 7., predstavom Tartuffe, također u izvedbi mladih busovačkih kazalištaraca. Dobro došli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here