Novo u Busovači! Sutra druga ljetna radionica za djecu

0
383
U organizaciji udruge UZOR iz Busovače i HUM-a u Središnjoj Bosni, prošlu je nedjelju u Busovači je održana prva u nizu ljetnih radionica za djecu. Već sutra (10. 7.) na rasporedu je nova ljetna radionica i prilika da vaši mališani nauče nešto novo o dječjim pravima (starija grupa), te o lijepom ponašanju, lakšem komuniciranju te se upoznaju sa životinjskim carstvom (mlađa grupa).

Radionica za mlađe (od 7 do 10 godina) počinje u 12 sati te završava u 15 sati. Druga radionica, namijenjena mlađoj djeci (od 3 do 6 godina) počinje u 16 i završava u 19 sati. Radionice se održavaju u prostorijama udruge UZOR na adresi Branitelja domovine b.b. (do gradskog parka).

Cilj radionica jest predstaviti djeci obogaćen i zanimljiv sadržaj na uistinu kreativan način. Uz vježbanje i razvoj društvenih i komunikacijskih vještina kod djece, posebna pažnja će se posvetiti na razvoj i poticanje kreativnosti i kritičkog mišljenja, poticanje na suradnju, međusobno upoznavanje, igranje i druženje.

“Na prvoj radionici, s djecom starijeg uzrasta (od 7 do 10 godina) glavna tema bit će dječja prava. Niz aktivnosti ćemo povezati u jednu cjelinu koja zaokružuje tu temu. Završni dio radionice provest ćemo igrajući igru asocijacija. Druga radionica, za djecu mlađeg uzrasta (od 3 do 6 godina) započet će upoznavanjem s pravilima lijepog ponašanja, odnosno, pravilima ponašanja u grupi. Nakon toga prijeći ćemo na likovne aktivnosti i izradu raznih životinjica od papira i kartona, bojeći temperama. Preostalo vrijeme namijenjeno je za jezične aktivnosti kojima djeca jačaju svoje komunikacijske vještine i bogate rječnik.”

Prijaviti se možete na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

Roditelje molimo da, ako odluče da njihovo dijete na ovaj način bude dio ovog projekta i zajedno s nama kroz igru i zanimljive aktivnosti uči i razvija svoje vještine, svoje povjerenje ukažu realizatorima radionica. Detaljnije informacije roditelji će dobiti prije početka radionice na spomenutoj lokaciji, kada će voditelji aktivnosti biti dostupni za sva pitanja i nejasnoće vezane za organizaciju, sadržaje i način realizacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here