Premijerna epizoda podcasta UZOR i uspješna priča mlade Mirne Jovanović

0
407

Udruga za održivi razvoj – “UZOR” osnovana je 2018. godine. Predsjednik Udruge UZOR je Dario Plavčić.
Kako i sam naziv udruge daje naslutiti, cilj udruge jest pozitivno utjecati na razvoj našeg grada i Kantona Središnja Bosna.

Izvor: grad-busovaca.com portal

Udruga “UZOR” provela je niz uspješnih projekata od značajne važnosti za naš grad, ali i žitelje cijele naše Županije:

Udruga “UZOR” i članovi UZOR-a do sad su realizirali niz uspješnih projekata od izuzetne važnosti i koristi za Busovaču, ali i cijelu Središnju Bosnu.

U partnerstvu s GKM-om Vitez osnovali su kazalište u Busovači koje marljivo radi na realizaciji prve predstave. Organizirali su prošle godine Ljetnu školu glume i realizirali ideju prvog kazališnog festivala u Busovači – BUFEST-a koja je okupila stotine posjetitelja i vrhunske umjetnike.

Jedna od aktivnosti bila je i organizacija okruglog stola “Mladi za bolje sutra” na kojem je predstavljen nacrt Strategije za mlade ŽSB koji je napisala i predložila zastupnica Suzana Krišto (HDZ BiH).

U suradnji s drugim organizacijama i veleposlanstvom Indonezije u BiH organizirana je protekle godine izuzetno uspješna VIVA škola filma i fotografije. Ovaj projekt će biti nastavljen nakon ljeta i ove godine.

U mjesecu prosincu 2019. godine UZOR je u suradnji s Mladeži HDZ BiH Busovača, ZŽ KKK Busovača i drugim organizacijama organizirao “Božić u Busovači” te u okviru istog dva predivna božićna koncerta VS “Ivančice i prijatelji” koji su organizirani u filijalnim crkvama sv. Nikole Tavelića na Čepu i u crkvi sv. Josipa Radnika u Barama.

UZOR je organizirao i dvije izložbe fotografija o Busovači i Busovačkom kraju, a svakodnevnu promociju našeg grada provode kroz informativni web portal koji je u njihovom vlasništvu.

Tijekom siječnja ove godine završili su uređenje multimedijalne učionice i prostorija te pokrenuli školu stranih jezika “UZOR” koja danas uspješno radi s 20-ak kandidata.

Rad UZOR-a prepoznat je od brojnih institucija u BiH, Općine Busovača, Vlade Republike Hrvatske, veleposlanstava u BiH, ali ponajviše od dužnosnika HDZ-a BiH iz Busovače.

Jedan od ciljeva Udruge je i dodatno osvježiti društveni život naše lokalne zajednice, što pokretanjem službenog podcasta udruge, podcasta “UZOR” i čine!

PODCAST UZOR

Podcast “UZOR” je ideja razvijena u okviru Udruge za održivi razvoj UZOR i za cilj ima promociju pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča.

Svake nedjelje od 20 sati imat ćete priliku upoznati drugog gosta koji bi, svojom životnom pričom, postignućima i “borbom” mogao biti UZOR u društvu. Dobar utjecaj drugih može nam pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Netko je možda vrlo marljiv, a netko drugi jako strpljiv. Netko treći možda je uvijek vedar i optimističan, čak i kad ga pritisnu problemi.

Razgovarat će se i o medijima, razvoju, uspjehu i svemu što zanima one koji su na putu ostvarenja svojih snova, koji žele čuti pozitivne, istinite i priče vrijedne pažnje.
Voditelj podcasta “UZOR” je Bojan Petrović.

Iz Udruge UZOR poručuju kako se nadaju da će idejom podcasta zaista uspjeti s idejom medijskog osvježenja programa, otvoriti više mogućnosti mladim i uspješnim ljudima dajući im priliku da se predstave, kažu nešto o sebi, svom poslu te promoviraju pozitivne, snažne i kvalitetne priče u moru negativnosti i problema.

Gost premijerne epizode podcasta “UZOR” je Mirna Jovanović iz Busovače.
Šivanje, ukrašavanje svadbi i drugih događaja, igranje i treniranje odbojke… Spava li ikad?

Mirna je osnivačica brenda Cibela i u podcastu možete poslušati njenu priču.

 

U komentarima nam pišite dopada li vam se ideja podcasta “UZOR”, koga biste voljeli vidjeti u idućim epizodama kao gosta! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here