Što učimo na nedjeljnim radionicama?

Dragi roditelji i djeco,
U nedjelju, 12. rujna 2021. smo za vas spremili još zanimljivih i edukativnih sadržaja koje ćemo realizirati kroz naše dvije interaktivne radionice.
Prva trosatna radionica za djecu uzrasta od 7 do 10 godina, s početkom u 12:00 sati bit će prilika za učenje i ponavljanje na temu uvažavanja različitosti. Već smo imali priliku kroz naše radionice govoriti o identitetu, a ovaj ćemo put naše aktivnosti usmjeriti na različitosti i uvažavanje osoba sa invaliditetom i teškoćama u razvoju. Često se dogodi da uslijed utjecaja u društvu, izbjegavamo onoga tko je drugačiji od nas, na bilo koji način. Trudit ćemo da kroz primjere iz svakodnevnog života približimo postojanje drugih i drugačijih, jačamo socijalne vještine i gledamo na različitosti kao bogatstvo. Za sudionike u ovoj grupi pripremili smo Power Point prezentaciju na ovu temu, usvojit ćemo neke osnovne pojmove i kroz radne materijale i primjere zaključiti kako je edukacija o ovoj temi ključna za svakog pojedinca.

Druga radionica za djecu uzrasta od 3 do 6 godina bit će svojevrsno “putovanje u svemir”. 🪐 Radionice počinju u 16 sati i trajat će do 19 sati. Učit ćemo o Sunčevom sustavu ☀️ kroz zabavne i interaktivne aktivnosti, uz spremne radne listiće i prezentaciju o planetama, njihovom kretanju, položaju i razvoju svijesti tih kretanja u odnosu na našu planetu Zemlju, sve to na djeci prilagođen i pojednostavljen način, samostalno kreirane materijale i uz slikovite prikaze. Pogledat ćemo video o zamišljenom putovanju u svemir i obilazak planeta Sunčevog sustava kako bi stvorili jasniju sliku o istom.
Nadamo se Vašem dolasku i uspješno realiziranim radionicama još jednu nedjelju u nizu.
Vidimo se!
👋🤝

Posljednje vijesti

UPIS U TIJEKU Uskoro počinje A1.1. tečaj njemačkog jezika

NAPREDNI TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA 🇩🇪 ZA ODRASLE‼️ Škola stranih jezika UZOR započinje s upisom novih polaznika za tečaj 🇩🇪...

Počeo tečaj njemačkog za djecu

Danas je uspješno počeo tečaj njemačkog jezika 🇩🇪🇩🇪 za djecu A2.1 razine koji vodi naša prof. Danijela Trogrlić. Uz...

Plan aktivnosti Male škole UZOR za 3. mjesec

Poštovani roditelji, Dijelimo s Vama najavu i plan aktivnosti za mjesec ožujak. Uz planirane teme i aktivnosti kroz svaki susret bit...

U subotu počinje tečaj njemačkog za djecu

U subotu, 5. 3. 2022. godine, u našoj udruzi počinje tečaj njemačkog za djecu. Prva grupa koja počinje u...

Mala škola UZOR – Voda i higijena

27. veljače u terminu od 10:30 do 13:30 održana je radionica na temu Voda i higijena u sklopu naše...

“Mali znanstvenici” – UZOR: Kruženje vode u prirodi i eksperiment “voda koja se podiže”

Nedjelja iza nas, 20. veljače 2022. i druženje u sklopu naše Male škole UZOR obilježeno je radionicom za djecu...

Istaknute vijesti

Pročitajte i ovoUZOR
Pridružite nam se...