Predavanjem prof. Marija Debeljaka završen projekt “Digitalna pismenost za bolju budućnost mladih”

0
302

S ponosom objavljujemo uspješan završetak projekta “Digitalna pismenost za bolju budućnost mladih”, koji je od rujna do prosinca ove godine okupio mlade i žene iz Busovače u učenju i usavršavanju digitalnih vještina.

Projekt je uključivao seriju od 12 radionica, podijeljenih u tri modula – digitalni, informacijski i računalni, održane u informatičkoj učionici Osnovne škole “Busovača” i u prostorijama udruge UZOR. Ove radionice, vođene stručnjacima u području digitalnih tehnologija, pružile su sudionicima ne samo tehničko znanje, već i praktične vještine potrebne za efikasno korištenje digitalnih alata u svakodnevnom životu i profesionalnom razvoju. Završna radionica održana je u Osnovnoj školi “Busovača”, a vodio ju je prof. Mario Debeljak.

Sudionici projekta su stekli znanja koja obuhvaćaju osnove obrade teksta, kreiranje prezentacija, napredno pretraživanje interneta, te mnoge druge aspekte digitalne pismenosti. Na kraju projekta, sudionici su dobili potvrde o sudjelovanju, potvrđujući njihovu spremnost za aktivno sudjelovanje u digitalnom društvu.

“Želimo zahvaliti svim sudionicima, predavačima, i partnerima na projektu, a posebno Federalnom ministarstvu, razvoja, poduzetništva i obrta za financijsku podršku koja je omogućila realizaciju ovog važnog projekta. Za više informacija o projektu i budućim aktivnostima udruge, molimo posjetite našu web stranicu www.uzor.ba”, ističu iz udruge UZOR Busovača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here