Udruga “UZOR” i VS “Ivančice i prijatelji” najavljuju božićne koncerte “Sretan ti Božić, narode moj”

Udruga “UZOR” iz Busovače u suradnji s vokalnim sastavom „Ivančice i prijatelji“ i ove godine svim Busovkama, Busovljacima i dragim gostima poklanja dva svečana božićna koncerta. Prvi će se održati u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. godine, u filijalnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Barama, a drugi u srijedu, 22. prosinca 2021. godine, u filijalnoj crkvi sv. Nikole Tavelića na Čepu. Oba počinju u 19 sati.

Pučki božićni napjevi “Oj, pastiri, čujte novi glas”, “Narodi nam se kralj nebeski”, “Svim na zemlji mir, veselje”, ili pak skladbe poput “Rodio se Bog i čovjek”, “Božićni san”, “Zvona zvone, Božić je”, samo su dio bogatog programa koji priprema VS “Ivančice i prijatelji” pod ravnanjem profesorice Magdalene Marić.

“Uz brojne kulturne i druge sadržaje koje tijekom cijele godine organiziramo kroz našu udrugu, želja nam je bila i ove godine, u suradnji s ‘Ivančicama i prijateljima’, organizirati dva božićna koncerta u našim filijalnim crkvama, te tako svima nama uljepšati blagdan mira, ljubavi i veselja koji očekujemo za 15-ak dana. Vjerujemo da ćemo u tome uspjeti, stoga vas sve pozivamo da dođete na koncerte kako bi u radosti i s pjesmom dočekali Božić, najradosniji kršćanski blagdan”, ističe predsjednik UZOR-a Dario Plavčić.

Voditeljica VS “Ivančice i prijatelji”, prof. glazbe Magdalena Marić, naglašava kako su ova dva koncerta prigodna božićna čestitka za sve sugrađane i druge drage goste:

“I ove godine je naš glazbeni sastav u suradnji s udrugom ‘UZOR’ odlučio pripremiti prigodnu Božićnu čestitku – koncert, pod nazivom ‘Sretan ti Božić, narode moj’. Pozivamo vas da dođete u naše filijalne crkve, budete dio ovog veselja kako bi se zajedno radovali.”

“Neka svako srce postanu jaslice u kojima se rađa Isus. I neka u svakom srcu živi Božić”, naglašava prof. Marić.

Na koncertu će nastupiti i brojni drugi glazbenici, svakako vrijedi spomenuti profesoricu Anitu Laštro s klavirskom pratnjom, solisticu Patriciju Ćosić, glazbenike Borisa Vučića, Denisa Vučića i Matiju Katavu. Kroz program će goste voditi naša Kristina Čavara. Stoga, ne dvojite, dođite na odlične koncerte i lijepo druženje!

Posljednje vijesti

UPIS U TIJEKU Uskoro počinje A1.1. tečaj njemačkog jezika

NAPREDNI TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA 🇩🇪 ZA ODRASLE‼️ Škola stranih jezika UZOR započinje s upisom novih polaznika za tečaj 🇩🇪...

Počeo tečaj njemačkog za djecu

Danas je uspješno počeo tečaj njemačkog jezika 🇩🇪🇩🇪 za djecu A2.1 razine koji vodi naša prof. Danijela Trogrlić. Uz...

Plan aktivnosti Male škole UZOR za 3. mjesec

Poštovani roditelji, Dijelimo s Vama najavu i plan aktivnosti za mjesec ožujak. Uz planirane teme i aktivnosti kroz svaki susret bit...

U subotu počinje tečaj njemačkog za djecu

U subotu, 5. 3. 2022. godine, u našoj udruzi počinje tečaj njemačkog za djecu. Prva grupa koja počinje u...

Mala škola UZOR – Voda i higijena

27. veljače u terminu od 10:30 do 13:30 održana je radionica na temu Voda i higijena u sklopu naše...

“Mali znanstvenici” – UZOR: Kruženje vode u prirodi i eksperiment “voda koja se podiže”

Nedjelja iza nas, 20. veljače 2022. i druženje u sklopu naše Male škole UZOR obilježeno je radionicom za djecu...

Istaknute vijesti

Pročitajte i ovoUZOR
Pridružite nam se...