Sutra u Busovači premijera predstave “Začarana princeza”

Mladi busovački kazalištarci premijeru svoje nove predstave “Začarana princeza” imat će sutra u kino dvorani Theatre, s početkom u 19 sati. I ova predstava nastala je kao plod partnerstva udruge UZOR iz Busovače i Gradskog kazališta mladih iz Viteza.

Svaka bajka ima svoj početak pa tako i ova, ali za razliku od ostalih, ova bajka ima pomalo neobičan početak…Ali i neobičan zaplet, i neobičan rasplet… A sve počinje ovako:

Bila jednom jedna princeza… I bila je mnogo ružna. Ružna kao izvrnuta čarapa. Ružna i tužna. Zbog svoje ružnoće samo je plakala, plakala i plakala. A sve to samo zato što je nekada davno začarana.

Tko je i zašto začarao princezu? Hoće li naići princ na bijelom konju i spasiti je od ove nesreće?! Sve to, ali i još mnogo toga saznat ćemo u bajkovitoj priči ove nesretne princeze.

U predstavi igraju: Nera Akrap, Morena Vujica, Iva Relota, Stjepan Marković, Maja Laštro, David Petrović, Dragan Pušić, Jure Ivanović, Nora Vujica, Mia Vujica i Doris Varešković. Autor predstave je Tode Nikoletić. Režiju i adaptaciju potpisuje Marko Mirković. Asistentica režije je Nera Akrap. Izvršni producenti predstave su Ivan Sajević i Dario Plavčić.

U izjavi za naš portal, režiser predstave i voditelj kazališne skupine u Busovači Marko Mirković, naglasio je kako riječ o jednoj doista neobičnoj bajci koju smo publici u Busovači odlučili pokloniti za kraj godine:

“Pred sami kraj godine našoj publici smo pripremili još jednu premijeru u kojoj će najprije uživati svi bajkoljupci, mališani, mladi, ali svakako i odrasli s obzirom da se radi o jednoj neobičnoj bajci. Vjerujemo kako će publika i ovaj put uživati u našem novom kazališnom činu u kojem se naši najmlađi igraju na sceni i žive jako zanimljive likove na kojim su vrijedno radili u protekloj godini. Mnogo igre i snažna poruka koju nosi predstava, sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Stoga, pozivamo sve, 15. prosinca u Kino Theatre u Busovači, s početkom u 19h. Naša nova premijera, Začarana princeza!“

Iz udruge UZOR napominju kako su igranja predstava u prosincu humanitarnog karaktera, s obzirom na to da su odlučili prihod od ulaznica darovati onima kojima je potrebna ispružena ljudska ruka i suosjećanje.

Posljednje vijesti

UPIS U TIJEKU Uskoro počinje A1.1. tečaj njemačkog jezika

NAPREDNI TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA 🇩🇪 ZA ODRASLE‼️ Škola stranih jezika UZOR započinje s upisom novih polaznika za tečaj 🇩🇪...

Počeo tečaj njemačkog za djecu

Danas je uspješno počeo tečaj njemačkog jezika 🇩🇪🇩🇪 za djecu A2.1 razine koji vodi naša prof. Danijela Trogrlić. Uz...

Plan aktivnosti Male škole UZOR za 3. mjesec

Poštovani roditelji, Dijelimo s Vama najavu i plan aktivnosti za mjesec ožujak. Uz planirane teme i aktivnosti kroz svaki susret bit...

U subotu počinje tečaj njemačkog za djecu

U subotu, 5. 3. 2022. godine, u našoj udruzi počinje tečaj njemačkog za djecu. Prva grupa koja počinje u...

Mala škola UZOR – Voda i higijena

27. veljače u terminu od 10:30 do 13:30 održana je radionica na temu Voda i higijena u sklopu naše...

“Mali znanstvenici” – UZOR: Kruženje vode u prirodi i eksperiment “voda koja se podiže”

Nedjelja iza nas, 20. veljače 2022. i druženje u sklopu naše Male škole UZOR obilježeno je radionicom za djecu...

Istaknute vijesti

Pročitajte i ovoUZOR
Pridružite nam se...