NAJAVA | U nedjelju 6. ljetna radionica za djecu – ljudska zanimanja i perspektive

0
212
U nedjelju, 8.kolovoza održat će se 6. interaktivne radionice za djecu od 3 do 10 godina.

Prva radionica za djecu uzrasta od 7 do 10 godina s početkom u 12:00 sati pružit će sudionicima priliku da promišljaju o tome kako svaku životnu situaciju valja sagledati iz više kutova. Kroz primjere ćemo približiti važnost različitih perspektiva i naučiti da svaka priča ima dvije strane. Za kraj, pripremit ćemo omiljene igre Asocijacije i Memory te na taj način se družiti i dodatno zabaviti.
Druga radionica za djecu uzrasta od 3 do 6 godina održat će se u terminu od 16:00 do 19:00 sati. Govorit ćemo o raznim ljudskim zanimanjima, proći kroz kratku Power Point prezentaciju i igru “Pogodi tko sam”. Materijali za rad također će biti usmjereni na ovu temu, povezujući likove raznih zanimanja i pribor i pomagala koja oni koriste u svom radu. Crtat ćemo zanimanja o kojima maštamo u budućnosti i bojati omiljenim likovnim tehnikama. Preostalo vrijeme provest ćemo kroz niz aktivnosti za vježbu fine motorike i percepcije, te učenje geometrijskih oblika.
Za prijavu na radionicu možete se javiti na Facebook ili Instagram udruge UZOR ili na broj telefona 063 908 035 (Marija Čalić, voditeljica radionice).
Za sudionike radionice osigurani su sokići i grickalice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here